nieuws foto's bio boekingen playlist

BIO

Sack! is begonnen als eenmalige act op een kermisborrel. Inmiddels heeft de band al op aardig wat podia mogen spelen. Het reportoire heeft al menig reorganisatie doorstaan, maar het is altijd verfrissend geweest. In het veleden lag de keuze vooral bij de 'onbekende' nummers van de bekende artiesten. De tijd heeft die programma een beetje ingehaald - in positieve zin - en het reportoire van Sack komt inmiddels regelmatig voorbij op zenders als Veronica en Arrow Classic Rock. Het is een breed reportoire, van Andre Hazes tot AC/DC, en via Bob Marley naar U2.

Begin 2010 heeft de band een wisseling gehad in samenstelling. De 'oude' drummer - Eric Nieuweboer - is inmiddels de toetsenist geworden, Sander Foe-na-Foe speelt de drums, Jos Kolenberg neemt de gitaar voor zijn rekening, en Dennis Henderiks en Patrick ter Wee zijn bij hun oude baantje gebleven als respectievelijk zanger en bassist.

Sack staat garant voor een afwisselend avondje steviger 80's en 90's werk, maar ook de moderne 'klassiekers' zullen vooral niet ontbreken!

De Bandfoto (de oude, de nieuwe komt er aan):

Klik op de foto voor een grootformaat

Het logo:

Klik op het logo voor de EPS-versie