nieuws foto's bio boekingen playlist

NIEUWS

De gitaren kunnen weer uit het vet, de studeerkamer wordt weer druk bezocht en de blaren worden op de vingers geoefend...

Nieuwe bezetting!! De drummer is verhuisd achter de toetsen, Sander Foen a Foe neemt de honeurs op het drumstel waar en Jos Kolenberg loeit op de gitaren.

Op Zaterdag 26 Februari staan we in cafe de Bak in Zwaagdijk. Zoals al in de binding te lezen was zal het illustere 5-tal het podium beklimmen in het legendarische Zwaagdijkse cafe de Bak. Hit na hit zullen het cafe ingeslingerd worden bij de band die zo mogelijk nog meer verbuikt dan haar publiek. Onder het genot van een biertje (iets anders mag ook) worden nummers uit zo'n beetje elke periode van onze rock geschiedenis de zaal in geslingerd. Dit belooft weer een klassiek gezellige avond te worden!

Archief: 

Wanneer? 4 september op de Kermis in Onderdijk.

We plannen graag ver vooruit. Zaterdag 11 September 2011, Kermis Onderdijk!!

11 September, Tijnje (Fr) op het dorspfeest. Details volgen!

Zondag 27 juni staat Sack! in Onderdijk op pop Zzzonderdijk... Wij spelen om 21:15. Versder staan Sweet Relief en een gelegenheidsformatie van de Red Snappers op 't podium. Aanvang is 18:00!

Jahaaa... 't is weer eens tijd voor een update. Sowieso hebben we de set aangepast, dus kom gerust weer eens langs! Er gaan geruchten over paaldansen in de Schoof. Of dat nou klopt of niet weten we niet, maar op 7 of 14 maart staat Sack! in de Schoof in Wervershoof. De vergunning voor de reclameborden is binnen, dus houd ze in de gaten!

Dan de kermis Venhuizen. Welke dag is nog niet bekend, maar Sack! zal een avond opleuken in de grote tent tijdens de kermis daar!

Winterstoppop in Wervershoof. Da's 25 Januari, we spelen daar om 19:40!

Hoe moest 't ook al weer? Na een zwaar oud en nieuw zijn we weer aan 't oefenen geslagen. Nu moet 't toch een keer lukken. Waar? Wervershoof: als afsluiter van Winterstoppop. Dus, vanaf middernacht genieten van een stevig setje koffers... err... covers!

zondagmiddag 18 november spelen we in de namiddag in de Vooroever te Onderdijk
Gaan we weer een hoop nieuwe liedjes spelen, JAAAAAA!

De agenda was de zomer weer behoorlijk vol:

4 Augustus - De Vooroever in Onderdijk
17 Juni - Kermis Schagen in 't Geveltje
10 Juni - Grootste kermisborrel van Zwaagdijk bij Obelix, aanvang 14:00
9 Juni - besloten feest (bruiloft... het bruidspaar is gewaarschuwd!)
3 Juni - 75 jarig bestaan Strandvogels - Onderdijk

De tour in Geneve is succesvol afgesloten. Sack! heeft nu ook een akkoestische set, dus nu ook te boeken voor al uw tuinfeesten!

8 Oktober 2006 mogen we weer voluit. Niks akkoestische, niks geluidsoverlast, gewoon lekker knallen! En wel in Bakkum/Castricum op de Kermis aldaar!

20 augustus staan we 's middags bij Robbies op het dak als het weer het tenminste toestaat. Allemaal niet naar de Dou, Sack speult!

7 September wordt een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Sack! Tijdens deze Europese tour wordt er gespeeld aan 't meer van Geneve in Frankrijk! Daarna snel terug naar Nederland om op 9 September in Onderdijk het koeschijten muziekaal te omlijsten. Dit optreden is tevens de laatste van de eerste Europese tour van Sack!

De foto's van The biggest 80's & 90's Festival in de Dars in Wervershoof staan bij de foto's. Met dank aan de pappa van Patrick!

30 Juli is 't de beurt aan Keut. Sack! zal haar kunsten vertonen op pop Zzzzzonderdijk. Kunnen we de boel daar es lekker wakker schudden!

De band zet zich regelmatig voor paal, dus het paalzitten in Lambertschaag is een uitermate geschikte locatie voor Sack om zich uit te leven. Dat zullen we zondagmiddag 16 juli dan ook gaan doen! Wij hebben er zin in!

4 Juni, Oranje Boven met Sack op de Venhuizer kermis in de grote tent (kermisvenhuizen.nl). Dit wordt weer een waar spectakel!

11 Juni staat Sack! op 't podium achter Café-Bar Obelix in Zwaagdijk om aldaar de kermis van een muzikale noot te voorzien! 't begint 's middags al, dus wees er op tijd bij!

Jaja... het is waar... Tim heeft de band verlaten en is vervangen door ons nieuwe vocale geweld Dennis! Het debuut was zondag 29 januari in 't Fortuin in Wervershoof. Tim werd bedankt met een lekkere fles Bitter Lemon en een knuffel van de bassist. Hij was maar een clown...Zaterdag 21 Januari wordt voor 't voor de eerste keer dat Sack buiten de regionen van West-Friesland zal spelen. De hele avond zal Sack in Epe spelen in Cafe de Barones!

Zondag 18 December staat Sack vroeg op 't podium in Club Van (Van Rooijen) in Wervershoof. Aanvang is 19:00, we spelen tot 20:30 ongeveer.

Zaterdat 12 November mogen we weer! Waar? Café Robbies aan de Dorpsstraat in Wervershoof. Aanvan 21:00.

23 Juli, Sack op de Mega Beach Happening op 't strand bij Wervershoof net The Bogus Brothers, Sita en Krezip. Meer info op de site van de Beachhappening!

31 Juli staat Sack op Pop ZZZZZOnderdijk Festival in Onderdijk met 2-Legged Freaks, John Farmers' Whistles en de Singin' Soulmaets! Meer info op de site van SMEW.

Kermis Venhuizen was een groot succes. 't wachten is op de foto's, zodra die er zijn zetten we ze op de site. De overige foto's van de kermis in Venhuizen staan op www.tocat.nl.

Kermis Venhuizen (in 't pinxterweekend) is inmiddels definitief. Sack staat zaterdagavond 14 Mei in de tent in Venhuizen! Als er nog lezers zijn met verzoekjes kunnen ze die op 14 Mei in de ideeenbus deponeren. Of hier op 't gastenboek plaatsen uiteraard.

30 Januari, Winterstoppop 2005 bij Bot in Wervershoof, Om 22:30 zullen we daar 't podium vullen!

15 Januari, Soof Awards 2005 in de Dars in Wervershoof, Sack gaat hier de avond afsluiten. Dat zal zijn vanaf rond 23:00.

Vrijdag 19 November is 't weer zo ver. Een hele avond Sack & Pils in 't Wapen van Andijk.

30 Oktober, 70's, 80's en 90's in de Dars. Wat uiteraard niet compleet zou zijn zonder Sack... Duh... Ok, eerlijk, we hebben foto's van mensen uit de organisatie die ze liever niet op deze site zien, vandaar dat we mochten komen. Zaterdag 30 Oktober dus!

Sack is gevraagd voor 't jaarlijkse koeschijten in Keut met de kermis aldaar. Nou zijn we nooit te beroerd om op een voetbalveld rond te lopen tot we moeten schijten. Dus... we zijn er. Zaterdag 's middags vanaf 15:00

Maandag 16 Augustus, Wervershover kermis. Sack op 't dak bij The Pub. Aanvang 15:00. 's ochtend waarschijnlijk eerst pilsen in Sarto, dus we hopen maar dat 't goed komt!

Op 7 augustus staat Sack op 't podium bij de Rogues in Opmeer bij de viering van hun 25 jarig bestaan.

In Wervershoof wordt jaarlijks een Bluesfestival georganiseerd. Nou is sack niet sec een bleusband, maar een jamsessie leiden (of is 't lijden) moet lukken. Vrijdag 18 Juni, de dag voor 't festival is er een échte Jam-sessie (een waar Jos Kolenberg niet van 't podium gestuurd wordt), Sack is hier de basisband, zodat er de hele avond een complete band op 't podium staat. Uiteraard hopen we alle lokale muziekhelden op 't podium te zien. Dus leer het E, A en B accoord en komt allen!

Zaterdag 10 April stond Sack! op 't podium tijdens het Tattoo-festival in Cultura te Andijk. Druk was 't niet, wel heel gezellig!

Keut in Rock is uitgelopen op een kleine ramp... Om de organisatie van Keut in Rock een handje te helpen, en om er voor te zorgen dat ze ook volgend jaar weer van de straat zijn voor de organisatie van een nieuwe Keut in Rock, werd er zaterdag 27 maart een benefietconcert gegeven in Van Rooijen in Wervershoof. Sack heeft ookdaar haar kunsten mogen vertonen. Vooral het nummer 'black out' was een groot succes!

22 maart Club Van, alweer in Wervershoof.